Kaikilla teho-optimoinneillamme on 14vrk tyytyväisyystakuu.

Teho-optimoinneilla 14vrk takuu tarkoittaa sitä, että jos huomaat autossa 14vrk aikana asioita jotka ei sinua miellytä, korjaamme ongelmat jos ne johtuvat moottorissa olevista vikakoodeista tjsp. samaan rahaan, tai palautamme auton vakio-ohjelman takaisin. Myös rahat saa takaisin mikäli vakio-ohjelma joudutaan palauttamaan (ongelmaan ei löydy ratkaisua).

Pääsääntöisesti tapa on kuitenkin käydä koeajolla asiakkaan kanssa jotta selviää onko minkäänlaisia oireita ilmassa.

Autossa pitää olla optimoitavaksi tuotaessa vikakoodit puhtaalla pöydällä (poislukien EGR, DPF, Imuläppien vikakoodit). Esimerkiksi mm. turboahtimen yliahto-vikakoodi jo vakiona estää optimoinnin.

Tämä sen takia koska joissain (harvoissa) tapauksissa autoista on jokin anturi jo optimointiin tuotaessa rikki, ja auto alkaa optimoinnin jälkeen tämän takia oireilla.

Ongelmia tuottavat yleisellä tasolla eniten paljon ajetut, huonosti huolletut (300tkm+, joissa paikallaan alkuperäinen ahdin ja voimansiirto) autot.

Mikäli autosi käy esimerkiksi merkkihuollossa ja haluat vakio-ohjelman takaisin, laitamme vakio-ohjelman merkkihuollon ajaksi takaisin 120eur.- lisähintaan (sisältäen vakio-ohjelman ja teho-ohjelman laiton takaisin autoon).

EGR/DPF poisohjelmoinneissa tämä takuu on rajaton, jos vikoja vielä ilmenee poisohjelmointien jälkeen hoidamme ne kuntoon. Mekaanisilla töillä ei ole takuita.

Hardcut-rajoittimen / paukkukarttojen haluaville autoille emme myönnä  14vrk takuuta. Rajoittimesta itsestään ei maltillisella käytöllä ole autolle hallaa, mutta emme voi varmistua millaisella käytöllä auto on / tulee olemaan.. Jatkuvalla huudatuksella edes vakio-rajoittimella (ei hardcut) varustetuille autoille tämä ei maalaisjärjellä tee hyvää.

Vastuuvakuutettuna yrityksenä vastuuvakuutuksemme korvaa vain optimointiprosessin aikana tapahtuneet vahingot. Oikeaoppisella laitteistolla nämä ovat kuitenkin erittäin harvinaisia.

Takuut / tyytyväisyystakuut eivät kata omistajanvaihdoksen tehneitä autoja.

Katsastuksesta :
Optimointimme ja mekaaniset työt eivät vaikuta nykyiseen päästökatsastukseen millään tavalla. Auto läpäisee ne aivan kuten ennenkin.
Mikäli tulevaisuudessa päästötarkastukset esimerkiksi Diesel-autojen kohdalla tulevat tiukemmiksi, pystymme kuitenkin palauttamaan auton vakioksi myös 14vrk jälkeen 100eur.- lisähintaan. Mekaanisia töitä / epäiltyyn ”ohjelmavirheeseen” vaihdettuja osia ei korvata.
Meillä Stage-2 optimoidun 525D 177hp BMW:n savutusarvo (K-arvo) katsastuksessa hiukkassuodatin ja katalysaattori paikallaan oli 0,03. Vastaavasa autossa josta nämä oli poistettu ja custom-kartta sen mukaan arvo 0,31. Sallittu maksimi 3,00.

Lain mukaan moottorioptimoitu auto pitäisi muutoskatsastaa uusille tehoille, tämän jätämme asiakkaan vastuulle.
Käytännössä viranomaisten voimaresurssit optimointien valvontaan ovat riittämättömät.

Ohjelmamme ovat 100% turvallisia joka autoon, mutta yleisestä auton kunnosta tai huonosta huolenpidosta johtuen kaikki on mahdollista. Tarkista autosi kunto ennen kuin tuot sen optimoitavaksi.
Viisas mies aikanaan sanoi, auton saa myös vakiokuntoisena rikki huonolla huolenpidolla.
Pääsääntöisesti suosittelemme autojen etenkin vaihteistoöljyjen vaihtovälin tihentämistä sekä moottoriöljyjen vaihtovälin huolellista noudattamista.