Olemme valtuutettu xHp Flashtool BMW-automaattilaatikoiden jälleenmyyjä / ohjelmoija.

Katso lisää (tuetut BMW-automaattilaatikot mm:)
http://www.xhpflashtool.com/

xHp Flashtoolin facebooksivulla arvioita ja videoita laatikon muutoksesta :
https://www.facebook.com/xhpflashtool/

Ohjelmoinnin hinta stagesta riippumatta 250eur sis.Alv24%. Moottoriohjelman kanssa 350-400eur. Moottorioptimointiin kuuluu myös kaikki lisäpalvelumme (DPF off, Hardcutlimiter, EGR off, yms) mitä löydät nettisivuiltamme samaan hintaan.

Kaupan päälle saat xHpn aidon Hexis tarran todisteeksi autosi vaihteistosoftasta niin kauan kuin tarroja riittää 🙂 ja kuitti operaatiosta tietenkin.

Katso alla optimoinnin stageista lisää (1,2,3)

Staget :

Klikkaa kuva isommaksi.

Sinulla on myös maksuton mahdollisuus kokeilla xHp Flashtools -optimointia 24h jonka jälkeen voit päättää haluatko pitää ja maksaa uuden laatikko-ohjelman tai palauttaa vanhan takaisin maksutta.

Tällöin autosi VIN ja rekisteritunnus ”unlockataan” Flashtools lisenssille, jolloin voit valita haluamasi stagen ja käydä jatkossa meillä päivittämässä tai muuttamassa sitä.

xHp Flashtools -sovelluksella voit toki myös itse optimoida BMW vaihdelaatikkosi, mutta voimme valtuutettuna optimoijana tehdä sen edullisemmin ja sinun ei tarvitse sijoittaa laitteistoon mitä optimoinnit vaatii eli :

  • Android päätelaite
  • Aito Bimmergeeksin kaapeli (100eur), kiinalaisia kaapeleita ei suositella tähän käyttöön, tai Bimmergeeks WIFI-adapter jota itse käytämme.
  • Järeä automaattilaturi joka vaaditaan jännitteen ylläpitämiseksi (optimointi tehdään sytytysvirta päällä). Foorumeita lueskellessa törmännyt moneen ”yksityiseen” ei-valtuutettuun xHp laatikkopäivittäjään, joka unohtanut laturin pelistä pois. Pahimmassa tapauksessa tuloksena hajonnut TCU (Transmission Control Unit).
  • Riskitön optimointi kunnon laitteistolla koska omistamme ennestään kaiken yllämainitun + hinta Sinulle on halvempi meillä kuin itse tehtynä.

Optimointi muuttaa laatikon luonteen käyttäjäkokemusten perusteella ”sellaiseksi kun sen olisi pitänyt tehtaalta lähtien olla”. Vaihtoajat lyhenee ja muuttuu oikeaoppiseen aikaan, yms.

100% xHp asiakkaistamme on luullut, että autoon on samalla ajettu moottoriohjelma, koska laatikon optimointi muuttaa vaihteiston luonteen niin totaalisesti 🙂

Ohjelmointi kestää n.20min järeällä automaattilaturillamme.

Olimme myös mukana auttamassa xHp Flashtoolsin kehitystyötä lähettämällä E60 530D -04 GKE194 vaihteiston ohjausyksikön, jotta tuki GKE194 yksikölle saataisiin aikaisemmin. Yksikkö postitettiin suoraan Itävaltaan ja se on ollut todella hyödyksi RBT Tuningille joka xHp:n toiminnasta vastaa.

Kysy tarjouslomakkeella / yhteystiedot osion kautta lisää!

WhatsApp chat