Olemme valtuutettu xHp Flashtool BMW-automaattilaatikoiden jälleenmyyjä / ohjelmoija.

Katso lisää (tuetut BMW-automaattilaatikot mm:)
http://www.xhpflashtool.com/

xHp Flashtoolin facebooksivulla arvioita ja videoita laatikon muutoksesta :
https://www.facebook.com/xhpflashtool/

Ohjelmoinnin hinta :
6HP-vaihteistot 279eur
8HP-vaihteistot 299eur

Katso alla optimoinnin stageista lisää (1,2,3)

Staget (muutokset mitä vaihteisto-optimointi tuo tullessaan) :

Klikkaa kuva isommaksi.

Sinulla on myös maksuton mahdollisuus kokeilla xHp Flashtools -optimointia 24h jonka jälkeen voit päättää haluatko pitää ja maksaa uuden laatikko-ohjelman tai palauttaa vanhan takaisin maksutta.

Asiakaskokemusten perusteella 5/2019 noin 80 autoa vaihteisto-optimoineena, annamme 100% tyytyväisyystakuun, jos BMW- automaattilaatikkosi on muuten hyvässä kunnossa.

Autosi VIN ja rekisteritunnus ”unlockataan” Flashtools lisenssille, jolloin voit valita haluamasi stagen ja käydä jatkossa meillä päivittämässä tai muuttamassa sitä.

xHp Flashtool Google Play -sovelluksella voit toki myös itse optimoida BMW vaihdelaatikkosi, mutta voimme valtuutettuna jälleenmyyjänä tehdä sen edullisemmin ja sinun ei tarvitse sijoittaa laitteistoon mitä optimoinnit vaatii eli :

  • Android päätelaite
  • Aito Bimmergeeksin kaapeli (100eur), kiinalaisia kaapeleita ei suositella tähän käyttöön, tai Bimmergeeks WIFI-adapteri.
  • Järeä automaattilaturi joka vaaditaan jännitteen ylläpitämiseksi (optimointi tehdään sytytysvirta päällä). Foorumeita lueskellessa törmännyt moneen ”yksityiseen” ei-valtuutettuun xHp laatikkopäivittäjään, joka unohtanut laturin pelistä pois. Pahimmassa tapauksessa tuloksena hajonnut TCU (Transmission Control Unit).
  • Riskitön optimointi kunnon laitteistolla koska omistamme ennestään kaiken yllämainitun + hinta Sinulle on halvempi meillä kuin itse tehtynä.

Optimointi muuttaa laatikon luonteen käyttäjäkokemusten perusteella ”sellaiseksi kun sen olisi pitänyt tehtaalta lähtien olla”. Vaihtoajat lyhenee, nopeutuu merkittävästi (50%) ja muuttuu oikeaoppiseen aikaan, yms.

100% xHp asiakkaistamme on luullut, että autoon on samalla ajettu moottoriohjelma, koska laatikon optimointi muuttaa vaihteiston luonteen niin totaalisesti 🙂

Ohjelmointi kestää n.20-30min järeällä automaattilaturillamme.

Olimme myös mukana auttamassa xHp Flashtoolsin kehitystyötä lähettämällä E60 530D -04 GKE194 vaihteiston ohjausyksikön, jotta tuki GKE194 yksikölle saataisiin aikaisemmin. Yksikkö postitettiin suoraan Itävaltaan ja se on ollut todella hyödyksi RBT Tuningille joka xHp:n toiminnasta vastaa.

Kysy yhteydenottolomakkeella / yhteystiedot osion kautta lisää!