Olemme valtuutettu xHp Flashtools BMW-automaattilaatikoiden jälleenmyyjä / ohjelmoija.

Katso lisää (tuetut BMW-automaattilaatikot mm:)

http://www.xhpflashtool.com/

xHp Flashtoolin facebooksivulla arvioita ja videoita laatikon muutoksesta :
https://www.facebook.com/xhpflashtool/

Ohjelmoinnin hinta stagesta riippumatta 200-250eur sis.Alv24%.
Sinulla on myös maksuton mahdollisuus kokeilla xHp Flashtools -optimointia 24h jonka jälkeen voit päättää haluatko pitää ja maksaa uuden laatikko-ohjelman tai palauttaa vanhan takaisin maksutta.

Tällöin autosi VIN ja rekisteritunnus ”unlockataan” Flashtools lisenssille, jolloin voit valita haluamasi stagen ja käydä jatkossa meillä päivittämässä tai muuttamassa sitä.

xHp Flashtools -sovelluksella voit toki myös itse optimoida BMW vaihdelaatikkosi, mutta voimme valtuutettuna optimoijana tehdä sen edullisemmin ja sinun ei tarvitse sijoittaa laitteistoon mitä optimoinnit vaatii eli :

  • Android päätelaite
  • Aito Bimmergeeksin kaapeli (100eur), kiinalaisia kaapeleita ei suositella tähän käyttöön
  • Järeä automaattilaturi joka vaaditaan jännitteen ylläpitämiseksi (optimointi tehdään sytytysvirta päällä). Foorumeita lueskellessa törmännyt moneen ”yksityiseen” ei-valtuutettuun xHp laatikkopäivittäjään, joka unohtanut laturin pelistä pois. Pahimmassa tapauksessa tuloksena hajonnut TCU (Transmission Control Unit).
  • Riskitön optimointi kunnon laitteistolla koska omistamme ennestään kaiken yllämainitun + hinta Sinulle on halvempi meillä kuin itse tehtynä.

Optimointi muuttaa laatikon luonteen käyttäjäkokemusten perusteella ”sellaiseksi kun sen olisi pitänyt tehtaalta lähtien olla”. Vaihtoajat lyhenee ja muuttuu oikeaoppiseen aikaan, yms.

Ohjelmointi kestää n.15min järeällä automaattilaturillamme.

Katso alla optimoinnin stageista lisää (1,2,3)

Staget :

Klikkaa kuva isommaksi.

Olimme myös mukana auttamassa xHp Flashtoolsin kehitystyötä lähettämällä E60 530D -04 GKE194 vaihteiston ohjausyksikön, jotta tuki GKE194 yksikölle saataisiin aikaisemmin. Yksikkö postitettiin suoraan Itävaltaan ja se on ollut todella hyödyksi RBT Tuningille joka xHp:n toiminnasta vastaa.

Kysy tarjouslomakkeella / yhteystiedot osion kautta lisää!